Mijn naam is Marie-José Arts en ik ben naast acupuncturist ook werkzaam als fysiotherapeut in een zelfstandige praktijk. De chinese geneeswijze oefen ik uit als aparte praktijk naast de fysiotherapie. Ik heb de opleiding klassieke acupunctuur in 1996 afgerond aan de EUTCM te Utrecht.

In mijn werkwijze is het uitgangspunt van de therapie steeds een TCM (Tradional Chinese Medicine) diagnose. Behandeling vindt plaats met een combinatie van acupunctuur, kruidenleer, bewegingsleer en adviezen betreffende leefstijl en voeding. Als lid van de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur) ben ik dienovereenkomstig gehouden aan alle daaruit voortvloeiende verplichtingen.

Naast de gevolgde reguliere nascholingen heb ik in 2004 en 2009 mijn acupunctuurkennis verdiept tijdens  stages gevolgd in Beijng en  Chengdu.

 

Locatie

Het adres van de praktijk is Sint-Jorisveld 1, 2023GD Haarlem.  Parkeren is mogelijk in de parkeergarage Cronjéstraat  (1,40 euro per uur), ingang aan de Kleverlaan. Als u bij het inrijden van de parkeergarage rechtsafslaat, dan treft u de uitgang rechts in de hoek. De ingang van de praktijk bevindt zich op de begane grond.